Bemutatkozás Szülőknek

1231614_198404070335093_273343970_n

Szeretettel köszöntelek a pilisvorosvar.babamama.info honlapján!

Célunk, hogy ide látogatva, mindig naprakész, szülőket érdeklő információkat kapj Pilisvörösvár és környékéről egy átlátható és könnyen kereshető honlapon

A bal oldali függőleges menüsorban egy rendszeresen frissített kisokost találsz, benne általános tájékoztatókkal és elérhetőségekkel. A honlap közepén mindig az aktualitásokat látod: hétvégi programajánlókat, börzéket, óvodai nyílt napok időpontjait és sok más hasznos infót.Ha valamit nem találsz a honlapon, és szerinted másokat is érdekelhet, írd meg a pilisbama@gmail.com email-címre!Érdemes feliratkozni a Hírlevelére (a bal oldali függőleges menüsor alatt), amit kb. havi rendszerességgel küldünk, benne hasznos infókkal (helyi programokról, aktuális nyereményjátékunkról). Hírlevélre feliratkozott olvasóink Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak országos partnereinknél.

Kövess minket a Facebookon is!

Jussunk eszedbe akkor is, ha családi utazásra indultok: a www.babamama.infot Budapesten és sok más magyarországi városban is megtalálod.

Kisgyermekes anyukaként tudom, mennyire jól tud jönni egy hely, ahol minden, gyerekkel kapcsolatos helyi információt megtalálok, legyen szó a védőnők elérhetőségétől kezdve a babaruha boltokon keresztül az állandó gyermekprogramokig. Éppen ezért örültem, mikor rátaláltam a www.babamama.info honlapra. Először olvasó-anyukaként, 2013.augusztusától a Pilisvörösvár és környéke, illetve Solymár-Nagykovácsi oldal szerkesztőjeként tevékenykedem.

Köszönöm, hogy benéztél! Kellemes böngészést kívánok!
Molnár – Fallmann Szabina 2+2+1 kispasi anyukája :)
428637_100266250178026_63994123_n