Adományozás

1236905_667366576609249_41803065_n
Egy nagyszerű EMBER levelét szeretném Veletek megosztani
Tisztelem és becsülöm a munkssàgàt! Nem csak nagyszerű Édesanya, hanem kiválò szakember, Segítsetek, hogy ez a nemes cél megvalósuljon és tàmasza legyen azoknak a szülőknek és gyermekeknek, akiknek szüksége van erre a Rehabilitációs Központra.
Soha ne kerüljünk olyan helyzetbe, hogy szembe kelljen néznünk a betegséggel, mert a legkétségbeejtőbb, amikor nincs segítség, nincs hova menni…
Íme Agócs- Zoller Mária, a Heidi német nemzetiségi óvoda vezetőjének levele:
Ezt a Központot azért találtam ki,mert a tanév folyamán az egyik kiscsoportos kislányunknak otthon, hétvégén egyik pillanatról a másikra leállt a szíve. Mire a mentők kijöttek, több mint 20 perc telt el és sajnos károsodtak a kislány agyi funkciói. Jelenleg egy német klinikán rehabilitálják, de tavasszal haza kell jönniük és itthon kell folytatni a fejlesztést. A mi óvodánk ez év májusában megkapta az engedélyt a Kormányhivataltól, hogy sajátos nevelési igényű gyermekeket is tudunk fogadni. pl: halássérült gyermekeket, enyhén értelmi fogyatékost, beszédfogyatékost, középsúlyosan értelmi fogyatékost, autizmussal küzdő gyermekeket. Ezért szeretnék egy ilyen központot létrehozni, hogy tudjak segíteni azokon a gyermekeken, akik bármilyen okból rászorulnak! pl: baleset, veleszületett rendellenesség, hirtelen baj.
Ha csak mindenki 1.000.-Ft-ot befizetne erre a célra a facebook ismerőseid közül ( és ez nem sok pénz), akkor egy olyan központot tudnék építtetni, tele kiváló szakemberekkel, hogy világhírű lenne! Gondold csak el, világhírű központ lehetne!
Nos, hát ehhez szeretném a segítségeteket kérni!
Ahogy a logó képén is látszik a kis Heidi segít a tolókocsis Clárának megtanulni!
Fogjunk össze, legyen így!